Verstand van zaken. Gevoel voor verhoudingen.

De organisatieadviseurs, interim-managers en het jong talent van VIJFadvies hebben verstand van zaken en gevoel voor verhoudingen.

U kunt ze inzetten voor advies en begeleiding bij vraagstukken over organiseren, leidinggeven, samenwerken, ontwikkelen, veranderen en persoonlijk leren.

Waarom VIJFadvies

    • Omdat u problemen in uw organisaties wilt oplossen en vóór zijn.
    • Omdat u behoefte heeft aan interventie in kernprocessen: het management én de samenwerkingsrelaties.
    • Omdat u optimale productiviteit en een waarderend werkklimaat wenst.
    • Omdat u dingen voor elkaar wilt krijgen met energie, daadkracht & expertise.
    • Omdat u gelooft in een mensgerichte benadering.

De waarden van VIJFadvies

Wij willen werken aan een betere wereld en de beste organisaties. Wij adviseren leidinggevenden & professionals zodat zij voluit hun werk kunnen doen. Wij zijn ondernemend en zorgzaam. Wat we brengen is vakmanschap en levenslust.

Aanpak

De aanpak van VIJFadvies is actief en praktisch toepasbaar. Altijd op zoek naar een optimale rol van strategisch management en HRM.

Kennismaken en intake

We starten onze opdrachten aan de hand van eigen analyse. In interviews verzamelen we de gezichtspunten van hoofdrolspelers over problemen, oplossingen en succesfactoren. Die opbrengst verbinden we aan onze eigen inhoudelijke kennis en ervaring.

Afspraken over doelen, werkwijze en rolverdeling

We verbinden ons aan vooraf geformuleerde resultaten, een begrijpelijke werkwijze en een heldere planning. Ook werken we met een duidelijke begroting; daarin houden we niet van verrassingen.

Aan de slag

We combineren expertise op het gebied van bedrijfskunde, organisatiekunde, bestuurskunde, pedagogiek en psychologie. Begeleiden en ondersteunen van verandering is de kern van ons vak.

Tussentijds voortgang bewaken

Veranderen is leren. Daarom staan we geregeld stil bij de voortgang; we geven én vragen feedback.

Afronden en in contact blijven

Onze bijdrage is tijdelijk, dat is van meet af aan duidelijk. Toch blijven we graag in contact omdat we nieuwsgierig blijven naar uw groei en ontwikkeling.

Adviseurs

De adviseurs van VIJFadvies houden van de wisselwerking tussen advies-, trainings-, en interim-managementprojecten. Het zijn ervaren begeleiders die weten wat er voor nodig is om de koers in een organisatie te veranderen.